Skap trivsel i huset med dekorasjonsmaterialer fra hagen og skogen

Indre Fosen Hagelag hadde et møte hos Ruth og Johan Rein den 23. november 2022, hvor Ruth viste hvordan man kan bruke dekorasjonsmaterialer fra hagen og skogen for å skape trivsel i hjemmet.

Ruth brukte forskjellige vekster som er grønne hele året som bunndekke i dekorasjoner, både i skåler og vaser. På denne tiden av året kan det være lite som blomstrer i hagen, men oktober-bergknapp med sin vinrøde farge passer godt i adventspynten. Sammen med julerose eller den hvite perleevighetsblomsten kan du få en fin fargekombinasjon.

Men en dekorasjon blir som regel enda mer vellykket om du bruker noen roser. De er et vakkert blikkfang året rundt, og du trenger ikke så mange når du har et godt bunndekke.

Bruk naturen som inspirasjon for å skape en hyggelig atmosfære i hjemmet ditt, ved å bruke dekorasjonsmaterialer fra hagen og skogen. Dette kan gi deg en vakker og unik dekorasjon som kan nytes året rundt.

Ved å følge denne lenken under, kan du finne opplæringsvideoer som kun er tilgjengelige for registrerte brukere av nettstedet.

Del dette på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte artikler fra samme kategori: